AI Business Fikirler 2025 | Chatbot AI Tools | Poonam Shukla | Yjpoonam [TR]

AI Business Fikirler 2025 | Chatbot AI Tools | Poonam Shukla | Yjpoonam

Yani çocuklar, son videomuzda sohbet botu hakkında konuştuğumuz gibi, sohbet botu, neslimizin sorunlarını çözmüş olan bir AI aracıdır, şimdi sorunun nasıl çözüldüğünü merak etmelisiniz, ne yaptığımız ve ne anlama geliyor? AI’nın ne olduğunu ne de sohbet botunun ne olduğunu bilmiyoruz, sonra nasıl kullanacağız? Bu yüzden bugün videoda size ne sohbet botu olduğunu ve onu nasıl kullanacağınızı ve hayatınızdan aldığınız faydaları anlatacak mıyım? Sohbet kurulunun dünyamızda faydalı olması veya bizim için bir kayıp mı? Bugünün videodaki tüm bu şeyleri tartışacağız, bu yüzden bu videoyu da beğeneceğinizi umuyorum, bu yüzden bu videoyu beğenseniz. Bu konuyu seviyorsanız o zaman

videoyu sonuna kadar izleyin ve videoyu anlarsanız, videoyu beğen ve yorum yapın ve şimdiye kadar kanala abone değilseniz, hızlı bir şekilde gidin ve kanalı ve bir şeyi abone olun, eğer bana yorum yaparak sorabilirsiniz. Bu yüzden benim bu videoyu başlayalım. Yani kardeş, şimdi bu sohbet botunun ne olduğunu düşünmek zorundasınız, ne söyleyeceğim, bu yüzden herhangi bir web sitesini ziyaret ettiğinizde dinleyin. dizüstü bilgisayarınızı veya tabletinizi herhangi bir şekilde açınsanız, o zaman küçük bir kutu tarafta görünür ve size nasıl yardımcı olabilirim diye sorar? gördün mü? Aynı sohbet kutusu. Şimdi kardeş, bundan bize fayda nedir? Peki ne peki

daha önce herhangi bir sunucuya gitmeyi ne zaman kullandık, yani bir bilet rezervasyonu yapmak zorundaysak, Maiya City’ye gittik ya da o zaman OO’ya gittik ya da başka bir tarafa gittik, bir şeye gittik ya da bir şey sipariş etmek zorunda kalacağız, oraya ne zaman gidebiliriz, o zaman hepimiz o zaman, o zaman bu insanların sahip oldukları şeyleri kullanabiliriz, şimdi belki de biz o zaman bazı şeyleri anlayamıyoruz. Teknolojinin ne olduğunu bilmiyorduk, bu teknolojiyi doğru bir şekilde kullanmak zorunda kaldınız, o zaman yedi numaraya baskı yapmak zorunda kaldınız, o zaman hangi sayıyı hayal kırıklığına uğratmak için kullandık, ama hala ne yapmak için birçok adım vardı, ama şimdi bir numaraya baskı yapmak zorunda kaldın, o zaman bu adımları takip etmek için kullandık ve o zaman sadece o zaman bu kadar zor olan şeyleri konuşmak için kullandık onun araçları ve bu senin sohbet kurulu, bu yüzden sizin probleminiz ne olursa olsun size yardımcı oluyor, ne istersen, şu anda, bu hızla. Size cevap verir, soru sorduğunuz şeye cevap nedir, yani doğrudan konuşursak, bir Android mobille konuşursak, o zaman kesinlikle bir makineyle yaşarız, bu bize bunun sonucu verir, yani sorgularımızı çözer, şimdi de hayatınızda kullandığınız bazı örnekler hakkında konuşalım. Bir yerde kullanılmış olmalıydık çünkü yazımda zorluk çekiyoruz, İngilizcemiz zayıf, Hintçemiz zayıf, mobilde nasıl yazılacağını bilmiyorsanız, o zaman mike ne yapılır? Biz tıkladık ve size Shiri’ye verdik ve Shiri’nin şarkıyı oynadığını ve kolayca şarkı oynadığını sorduk, bu yüzden şimdi mobile dokunmamız gerek yok, sadece onunla konuşacağız ve hemen sonra mobili bıraktık, şimdi bizim. LEDler de akıllı hale geldi, onlara da yardımcı olabiliriz, bu da bizim sahip olduğumuz anlamına geliyor

Düğmeye bastık ve mic aktif oldu ve onunla konuştuk ve filmin adını anlattık ve bu, şimdi oraya gidip birçok düğme kullanmak zorunda değiliz, bu da tüm sorunlara bir çözümümüz varsa. AI’nın gelişiyle, tüm sorunlarımız mobil, televizyon, dizüstü bilgisayar veya herhangi bir web sitesine var, sanki bir bilet kitabına gidersek oraya gidiyoruz. Çok fazla bağlantı elde etmek için kullandık ve biletleri nerede ve iptal etmek için nerede anlamadık. Teknoloji bilgisi olanlardan bahsetmiyorum, bunu yapacaklar, ama teknolojiye sahip olmayanlar, kardeş, bunu nerede yapacaklar? Ya birisinden yardım alırlar, yardım almak zorunda değildir, eksen yönüne verilir. Kapıyı açtığınız anda, madam tarafa gelir

katlanmış ellerle ve probleminizin ne olduğunu sorar, bana ne sorun soruyorsun? Ve ona sorarsanız, orada bilge bir asistan da alabilirsiniz, eğer ona sorsanız, hemen size çözümü anlatacak, bu yüzden şimdi ne hakkında konuştuğumu anlamanız gerekir, bir sohbet kurulu ve duymuş olabileceğiniz birçok sohbet bot seçeneği var, bu yüzden onlarla konuşabilirsek, o zaman Chat, GPT, Document, AE, Gemini, Microsoft. Copilot GPT F Cloud Ripka Shiri S Tüm bunlar aynı zamanda sohbet kurulunuzun örnekleridir, bu yüzden şimdi işinizin neden daha iyi hale geldiğini anladım çünkü AI bunu kullandığınız bu tür bir araç verdi, yani tüm sorunlarınız kimsenin yardımına ihtiyaç duymaz, yani şimdi kendinize yardım edemezsiniz. Evet, sohbet kurulu aracılığıyla, bu seçeneği oraya aldığınızda, ona sorarsanız, kendi başına cevap verir ve tüm sorunlarımız bir kez çözülür, bu yüzden bir sohbet kurulunun ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını anladım, bu yüzden yakında yeni bir konuyla ilgili bir videoda göreceksiniz, o zamana kadar.

:video_camera: Watch on YouTube
:magnifying_glass_tilted_left: Keyword: AI business ideas