AI Tools For Verimlilik | En İyi Zaman Ayarları Mac için? (Honest Review)
Zamanınızın her gün nereye gittiğini hiç merak ettiniz mi? Projeye başlıyorsunuz, birkaç mesaj kontrol edin, bazı sekmeler açın ve bom, gece zamanı. Her dakikanın otomatik olarak nereye gittiğini gerçekten görebilirseniz ne olur? Zamanlayıcılar olmadan zamanınızın üstünde kaldığı bir zamanlama uygulamasını indirin. Bu yüzden web sitesinde olduğunuzda, sadece ücretsiz denememi indirmek için tıklayın. Bu sizin için bir dosya indirecektir.
Bu zamanlaması olacaktır. DMG. Bunu açmak için çift tıklayın. Ve burada hoş geldiniz sayfası var. senkronizasyonu yapın. Sizi dolduruyorsunuz
bilgi. Burada istediğiniz şifreyi ekleyin. Ayrıca daha iyi zaman izleme konusunda ücretsiz olarak beş gün kurs almanızı öneririm. Ve sonra kaydolun. Ve uygulama ekranın önünde harcadığınız her zaman sayabilirsiniz ve nerede geçirdiniz. Sol tarafta, göreceksiniz
örneğin istatistikleri veya zaman raporlarınızı web tarama 12 dakika ofis ve iş 5 dakika dosya yönetimi 2 dakika iletişim 1 dakika okuma 1 dakika sosyal medya. Yani zamanın gerçekte nereye gittiğini biliyorsunuz. İstatistikler, güne göre en aktif olduğumda görebilirsiniz. Genellikle kullandığım uygulamalar ve bu güçlü çünkü bu şekilde burada Canva üzerinde çalışıyordum. Tamam Burada diskord üzerinde çalışıyordum size ticaretteydim. Yani gerçekten biliyorsun
i̇ş yaptığınızda ve ne zaman değilsiniz. O zaman geliştirebilirsiniz. Yani eğer hoşlanıyorsam, oh, biliyorsun, zamanın yok, gelebilirim ve söyleyebilirim, oh hayır, aslında yapıyorum. Bir film izlemek için 53 dakika harcadım. 30 dakika harcayabilir ve hedeflerime daha da yakınlaştırmama yardımcı olan bir şey için 30 dakika kurtarabilirdim. Ve
sonra başka bir şaşırtıcı şey sürüklenebilir ve şeyleri bırakabilir, renklerini değiştirebilir, onları düzenleyebilirsiniz. Bu yüzden bunu mümkün olduğunca etkili hale getirin, böylece anlayabilirsiniz. Hatta bir proje manuel oluşturabilirsiniz. Gün için takip verilerinize, hafta için, ay boyunca. Yani, gerçekten gün boyunca nasıl daha etkili olacağını biliyorsunuz.
Şu anda çalıştığımı varsayalım. Google’a internet üzerinden göz atıyorum. Şu anda YouTube’da dinlemek için bir şeyler arıyorum. Ve ayrıca çalışabileceğim kelimeyi de açtım. Aslında bir liste oluşturacağım ve sonra zamanlamaya gittiğimde zamanlamanın aslında ne kadar zaman harcadığımı sayıyordum. Sol tarafta görebilirsiniz
tüm aktiviteleri söylüyor ve bana dört dakika davetsiz anlatıyor. Bu dört dakikadan bir dakika dışarı çıkmamıştı. Bu yüzden zamanlama uygulaması bunu bir kategoriye tayin edemezdi. Ve sonra projelerim 2 dakika, web taraması 1 dakika, diğerini medya ve ofis ve 2 dakika işlendi. Birçok kez gün bitmeye başlıyoruz ve zamanımızın nereye gittiğini gerçekten bilmiyoruz. İşte buradayım
oh’un zamanımın% 25’inin web taramasına gittiğini biliyor olabilirsiniz. Timing size tam olarak zamanınızın ne kadar üretken olduğunu gösterir ve bu, kariyerinizde yüksek bir performansçı olmak istiyorsanız gerçekten yararlıdır. Timing Mac kullanıcıları için inşa edilen otomatik bir zaman izleme aracıdır. Otomatik ve manuel takip, asla tekrar başlamayı veya zamanlayıcıyı durdurmayı unutmayacağınız anlamına birleştirir. Kişisel projeler için çalışmak istiyorsanız, örneğin, uygulamadaki takip ve daha sonra tekrar tekrar çevirin.
Şimdi çevrimdışı olayları takip etmek istiyorsanız, bunu manuel olarak ekleyebilirsiniz. Takvim olayları, web uygulaması ile senkronize edebilirsiniz ve hatta iPhone’unuzda takip süresini kontrol edebilir veya düzenleyebilirsiniz. Timing, AI summaries, gününüzün neye benzediğini anında görür. Hiçbir manuel inceleme gerekli değildi. Cihazların zaman zaman zamanlaması senkronizasyonu özelliği vardır ve hatta iPhone ve iPad ekran zamanı ithal eder. Hayır hayır hayır
diğer Mac tracker bunu yapar. Ve özel verileriniz ve mahremiyetiniz için büyük bir gizlilik koruması var. Ve tüm veriler buluta yüklemeyi seçtiğiniz sürece yerel kalır. Ve bu önemlidir, çünkü açık istatistikler ve haftalık raporlarla, dikkat dağıtabilirsiniz, daha iyi planlayabilirsiniz ve iş akışlarınızı geliştirebilirsiniz. Bir serbest, içerik yaratıcısı veya profesyonel olsanız, belirsiz, yoğun günlerinizi ölçülebilir ilerlemenize dönüştürmenize yardımcı olur. Freelances and
uzak işçiler Timing’in kapsamlı rapor nesli ve ihracat seçenekleri sayesinde Excel, CSV, PDF, HTML, JSON gibi müşterilere kapsamlı raporlar sağlayabilir. Timing, Safari, Chrome, Firefox, Mesajlar, Slack, WhatsApp ve daha fazlası destekliyor. Söylediğimiz gibi, gelişmiş ihracat seçenekleriniz var ve otomatik olarak çevrimdışı zamanı açmanızı rica ediyorsunuz. Şimdi Timing, açıklamadaki bağlantıyı tıklayarak 30 günlük ücretsiz bir deneme sunuyor. Ve 30 gün denemeden sonra, birden çok plan, profesyonel, uzmanınız var ve yalnız kullanıcılar veya hatta takımlar için bağlantı kurun. Daha fazla start stop timers. You You You You You
elli saat izleme dahil. Sadece açıklamadaki bağlantıyı tıklayın. 30 gün ücretsiz denemenizi alın ve üretkenliğinizi ve etkinliğini hemen görmeye başlayın. Şimdi zamanlamaapp.com’da deneyin ve günün gerçekten nasıl ortaya çıktığını görün.
Keşfettiğinize şaşıracaksın. Bu videoyu izlemek için çok teşekkür ederiz. Ayrıca kanalımıza abone olmak ve sahip olabileceğiniz herhangi bir sorudan ayrılmayı unutmayın ve size cevap vereceğiz. Teşekkür ederim o kadar çok ve bir sonrakinde sizi gör
Watch on YouTube
Keyword: AI tools for productivity