Bu Gizli AI Tool Gerçekist IMAGES ve ÜCRETSİZ [TR]

Bu Gizli AI Tool Gerçekist IMAGES ve ÜCRETSİZ

Bütün doğru, yakından dinleyin. Orada güçlü bir AI platformu var, çoğu insanın bile var olmadığını bilmiyor. Duyduğunuz her zamankiler değil. Bu bir farklı. Gizlidir, nazik bir şekilde, ve tamamen ücretsiz olarak çılgınca gerçekçi görüntüler ve videolar üretebilir. Şimdi, Ben

bu aracı bir süre test edildi ve dürüstçe, sonuçlar beni şok etti. Kaliteli, gerçekçilik, başka bir seviyededir. Ama işte çılgın kısım. Çoğu insan tam olarak ne yaptıklarını bilmiyorlarsa bile ona erişemez. Bu yüzden, bu videoda, size her adımda adım atacağım. Nasıl yapılır

bunu kilidini açmak, bunu nasıl işleyebilmek, ülkenizdeki mevcut olmasa bile ve bir sonraki seviye AI görüntüleri ve videolar oluşturmak için nasıl kullanılır. Ama işte anlaşma. Bu videonun sonunda, daha etkili olan gizli bir AI aracı ortaya çıkaracağım. Sadece birkaç kişinin bildiği biri. Ve bana güvenin, onu görmek isteyeceksiniz. Başlamadan önce, emin olun

bu video gibi, kanala abone olun ve bildirimlere dönün, böylece herhangi bir gelecekteki yüklemeleri kaçırmayın. Ve AI araçlarına giren diğerleriyle bağlantı kurmak istiyorsanız veya sadece keşfettiğim bazı şeylere erken erişim istiyorsanız, Discord’a katılın, açıklamadaki bağlantılar. Bütün doğru, doğrudan içine girelim. [Müzik] Tamam, bu yüzden bugün hakkında konuşacağımız ilk şey Dreamina AI. Görüntüleri ve videoları oluşturmak için ücretsiz bir platformdur. Yani gerçekten işe yaramıyor

tüm ülkeler. Bu yüzden yapacağımız ilk şey, web sitesini ilk olarak tercüme etmektir çünkü bunu gördüğünüz gibi Çin’de ve biz Çince konuşmuyoruz. Bu yüzden onu tercüme ediyoruz. Ve sonra yapacağımız bir sonraki şey bir VPN bulmak. uzantıları genişletmeye ve uzantıları yönetmeye gideceğiz. Sonra gidiyoruz

yeni bir VPN indir. Şimdi, çoğunlukla kullandığım VPN, WindinswordVPN olarak bilinir ve şu anda aradığım şey budur. Yani, şimdi bunu Chrome’a ekleyeceğiz ve sonra bir uzatma olarak ekleyeceğiz. Şimdi, bunu yaptıktan sonra, Dreamina’ya geri döneceğiz. Yani, Atlanta’daki Amerika Birleşik Devletleri’nde olmak için VPN’i ayarlayacağız. Sonra sayfayı yeniledik ve

sonra görüntüler ve videolar üretebiliriz. Şimdi bu jeneratörü ne zaman kullanıyorsanız, bunu daha önce hiç açılmamış bir hesap üzerinde kullandığınızdan emin olun. İlk önce ilk şeyler, bir görüntü üreteceğiz. Bu yüzden sinemada bir adamın imajını üreteceğiz. Bu yüzden şu anda benim acelemi işliyor. Tamam. Şimdi olduğu gibi

görebilirsiniz, görüntüyü yarattı. Görüntü parlak ve renkli görünüyor. Onun ifadesi doğaldır. Bu nedenle, nesilden sonra, görüntüyü, yeniden dokunaklı, genişletebilme, bazı şeyleri ortadan kaldırma ve hatta yenidenjenere ve cepheyi düzenleme seçeneğimiz var. Video temiz çıktı. Öyleyse bir sonraki şey deneyeceğiz

farklı bir şey. Bir okul otobüsünde bir kızın imajını üreteceğiz. Ve neslinden sonra, yüzünde yüz ifadelerini açıkça görebiliriz. Küçük veya bozulmalarla temiz ve doğal görünüyor. Otobüsün geri kalanındaki diğer insanlar bile garip aksaklar veya bozulmalar yok. Onlar

hatta aynı zamanda görüntünün animasyonlu bir stilini bile yarattınız ki, içine gireceğiniz şey budur. Ve farklı sahneler ve farklı açılarla görüntüdeki kızı ürettiler. Bu yüzden görüntüyü yaptıktan sonra, bir video üreteceğiz ve üreteceğiz. Bu yüzden videoya bir metin kullanacağız. Ve hızlı, gün batımında sallanan bir kadının bir videosu oluşturmak olacaktır. Bu sadece bu

hareketi test etmek için, güneşi yansıtmak ve sahildeki dalgaları nasıl idare ettiğini görmek için yeteneği. Bu yüzden nesil yapıldıktan sonra, video olağanüstü ortaya çıktı. Bu tür bir video, nesli herhangi bir aksak veya bozma yapmadan sorunsuz bir şekilde üretebildi. Okyanusun dalgaları bile herhangi bir arıza yapmıyor. Ve hatta güneş bile, kamera değişimleri olarak, güneş de onunla değiştiriyor, bu da gerçeğe getiriyor. Bu yüzden

bir sonraki, sadece GPT’ye üretmek zor olan bir görüntü için hızlı bir şekilde üretmek için sohbet edeceğiz. Bundan sonra bana sualtı krallığının bir yolunu verdi. Bu yüzden sadece keşif sayfama kadar baş edeceğim ve görüntüyü yaratacağım. Şimdi, neslinden sonra açıkça görebileceğiniz gibi, görüntü güzel ve yüksek kalitede ortaya çıktı. soyut bir hızlı olmasına rağmen, hala mantıklı olan bir şey üretebildi ve hızlı bir şekilde takip etti. If if if if if if if if if if if if if if if if if if if if if if

sohbet GPT’den gelen hızlı okudunuz, bunu doğru bir şekilde takip ettiğini biliyorsunuz. Şimdi, AI avatarları kullanma yeteneği de var. Yapmanız gereken tek şey, avatarınızın imajını yüklemek ve ses koymak ve doğal olarak konuşan birinin görüntüsü veya yerine bir video oluşturabilirsiniz. Örneğin, bu görüntüyü koydum ve bu videoyu garip glitches veya garip ağız hareketleri olmadan sorunsuz bir şekilde üretebilirdim. >> >> >> Merhaba adamlar, OAF’a hoş geldiniz. Ben olacağım

size özel içerik vermek. Erkeklere kadar bekleyemiyorum, tüm farklı deliklere ne kadar sığabileceğimi. Şimdi size anlattığım gizli araç için. Çoğunuz muhtemelen zaten bunu biliyor. Adı Halo AI. Bu

görüntü ve metintovideo platformu için ücretsiz bir metin ve aynı zamanda bir görüntü video jeneratörü vardır. Şimdi sadece şaşırtıcı özelliklerinden bazılarını çalıştıracağım. Örneğin, kapak sayfasında, oldukça güzel ve yüksek kalitede bazı üretilen videoları görebilirsiniz. Tamam, böylece bir sonraki kolayca deneyebileceğiniz aşk çerçevesi gibi bazı şablonları görebilirsiniz. Şimdi bir görüntü oluşturalım. Biz Biz Biz

bir kız bouncing evinde bir görüntü üretilecek. Bu nedenle, görüntü temiz, renkli ve parlak bir sevinç ve mutluluk ifadesiyle ortaya çıktı ve garip kokular veya bozulmalar olmadan. Bir dahaki sefere, bir baş setini giyen ve yoğun bir sokakta veya yoğun bir kenarda yürürken bir adamın imajını üreteceğiz. Ve ben de bir adamın imajını koyacağım, böylece AI’nın tutarlı karakterler üretme yeteneğini test edebiliriz. Öyleyse, bir sonraki, sadece üretilecek. Ve olarak

görebilirsiniz, görüntüyü aynı tiple, aynı karakterle yarattı. Yüzünü tamamen tutarlı tuttu ve ayrıca yoğun bir yanwalk’da kulaklık takma imajını yarattı. Yani, yapacağımız bir sonraki şey, görüntünün bir videosu oluşturmak. Görüntüyi bir videoya dönüştüreceğiz. Bütün doğru. Şimdi, sadece gidiyorum

videoya hızlı bir şekilde resimde yazın. Yazacağız. O sokakta yürür ve aynı zamanda müzik dinlemek ve müzik tadını çıkarmak için bazı dans hareketleri yapacak. Sadece bunu hızlı bir şekilde koyacaktır. Tüm doğru, bu yüzden üretmeden önce, sadece kararı ve zamanı ayarlayacağız. Biz gidiyoruz

halo modelini kullanmak. Ve sonra, gördüğünüz gibi, videoyu yarattı. Karakter hareket ediyor ve arka planda aksaklıklar yok ve ondan garip vücut hareketleri yok. Böylece AI, verilen görevleri tamamen yerine getirebildi. Şimdi bir sonraki kahvaltı yiyen bir kadının imajını üreteceğiz. Bu yüzden üreteceğiz.

Görüntüyü yaptıktan sonra da onu bir videoya dönüştüreceğiz. Sadece basit bir hızlı yazacağım. Kahvaltı yiyor ve çayını doğal bir hareketle içiyor. Bu yüzden nesil bittikten sonra, kadının kupasından gelen buharı da üretebileceğini görmek oldukça şaşırdım ve aynı zamanda yiyecekten bir şeyler yemesini sağladım. Tamam, şimdi size Halo AI’nın sahip olduğu ilginç başka bir özellik göstereceğim.

Ve aynı zamanda ses klonu, ses tasarımı ve bir ses isolator. Şimdi mettospech özelliğini test edelim. Burada basit bir şey yazacağız, böylece AI’nın seslerini nasıl iyi ürettiğini anlayabiliriz. Sadece hepinizi seveceğim. Daha sonra, gördüğünüz gibi, sesin hızını, alanını ve hacmini ayarlamak için de seçenekler var. Ayrıca çok fazla ses var

seçim seçenekleri. Öyleyse, şimdi sesin ne kadar iyi olduğunu ve görelim. >> >> >> Hepinizi seviyorum. >> >> >> jenerasyondan sonra, ses gerçek ve doğal, neredeyse bir insan sesinden daha gerçek çıktı. Tamam, bu yüzden video sona erecek. Umarım videodan keyif aldınız ve

daha fazla AI içeriği için hoş ve abone olduğundan emin olun. Teşekkür ederim. >> Kanala deneyin ve abone olun ve videoyu paylaşın.

:video_camera: Watch on YouTube
:magnifying_glass_tilted_left: Keyword: hidden AI tools