Bu yeni yapay zeka aracı, herhangi bir iş akışını bir şeyle otomatikleştirebilir... [TR]

Bu yeni yapay zeka aracı, herhangi bir iş akışını bir şeyle otomatikleştirebilir…

Sadece basit bir hızlı yazmak istediğiniz herhangi bir iş akışı otomatikleştirmek için size izin veren yepyeni bir AI aracı buldum. Sadece düz İngilizcede ne yapmak istediğinizi söyleyin ve otomatik olarak sizin için bu iş akışını üretir ve yönetir. Bu aracı otomatik içerik nesli, ürün yönetimi, pazarlama ve çok daha fazla kullanabilirsiniz. Bu videonun sonunda, bu aracın tam olarak ne olduğunu bileceksiniz, nasıl kullanacağım ve seveceğiniz beş çılgın kullanım vakasıyla paylaşacağım. Şimdi, konuştuğum yeni AI aracı Pokey AI olarak adlandırılır. Çünkü eğer buraya gelirsen

Pokey AI, bu kadar çok farklı görevi de delediğinizi görebilirsiniz. Ve bunu gerçekten sevdiğim birkaç nedeni var. İlk ve en önemlisi, herhangi bir API kurulumu veya herhangi bir kablo gerektirmez. Ve NAND gibi bir araç kullanmaktan daha kolay. Literally, yapmanız gereken her şey burada kimlik doğrulamalarına geliyor. Bağlanmanız gerekir

aslında otomatik şeyler yapmak için entegre etmek istediğiniz farklı araçlar. Örneğin, bunu Slack’ye bağlanabilirsiniz, Google Docs, Google Dokümanlara bağlanabilirsiniz. Google Workspace’in hepsi oldukça fazla. Tüm farklı Microsoft aletlerinize, farklı verimlilik ve ürün yönetim uygulamalarınıza, dosya depolama, pazarlama ve analitiklerinize bağlı oluyorsunuz. Ve gördüğünüz gibi, burada tonlar farklı entegrasyonlar var. Ve Pokey ekibi ise

sadece daha fazla ve daha fazla eklemeye devam edin. Şimdi, görebildiğimiz gibi, ben geçtim ve bunu Google Docs ile kurdum, Google Slides, Gmail okudu, Google Drive, Google Sheets, Google Forms, Gmail sadece, Slack, ve eğer bunu sosyal medyama ve tonlara bağlanabilirdim. Ve sonra bunun gibi görevleri tam anlamıyla burada iş akışlarına geldiğinizde, yeni bir iş akışı oluşturmak için tıklayın ve sonra iki şeyden birini yapabilirsiniz. Zaten buraya kurdukları şablonları kullanabilirsiniz veya buraya gelebilirsiniz ve tam olarak otomatikleştirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Örneğin, bunu söyleyeceğim, kripto endüstrisinde şu anda trend olan farklı konuları araştırın ve Tik Tok videoları hakkında dört beş senaryo yaratacağım. Lütfen sonra bir Google Doc oluşturun

aynı isim 11425 Tik Tok senaryoları ile ve senaryoları orada koymak. Şimdi, bu daha sonra gidecek ve yapacak olan şey bu gidecek ve bu aslında benim için bu görevi otomatikleştirmek olacak. Ve yine, Google Docs’a erişmesini verdiğim için, aslında Google Doc’u oluşturabilecek ve hepsini yapacağım. Şimdi, geçmişte, bu beni 45 dakikadan bir saat boyunca gerçekten geçmesi ve kendi başıma yapmak için bir yere götürecekti, ama bunu artık Pokey AI yüzünden yapmak zorunda değilim. Şimdi, görebildiğimiz gibi, bu gider.

Bu aslında burada tüm bu farklı görevleri yaratıyor ve sonra gidecek ve aslında onlar üzerinde çalışacak. Şimdi, gerçekten sevdiğim birkaç şey var. Buradaki tüm farklı akış girişlerini görebiliyorduk ve bunu gerçekten istiyorsak onaylayabiliriz. Şu anda onay gerektirir. Yani, temel olarak bu, aslında gelip onaylamam için anahtar adımları duraklar. Ama eğer sadece istiyorsak

bu dışarı çıkmak ve otomatik olarak bunu yapmak için, sadece bunu kapatacağız. Buna ek olarak, herhangi bir zamanda iş akışını durdurabiliriz. Buraya gelebiliriz ve bu şeyin tüm zamanı yeniden satın almak istiyorsak bunu planlayabiliriz. Ve burada API’ye tıklasak, aslında iş akışını tetiklemek için bir API uç noktası yaratabiliriz. Örneğin, başka bir şey farklı bir uygulamada veya bunun gibi bir şey olursa, bu iş akışını ve bu otomasyonu aslında çalıştırabiliriz. Ve bu konuda gerçekten sevdiğim şey

nasıl görsel olduğunu. Burada bunun tüm bu farklı konular için aradığını görebiliriz. Sonra farklı Tik Tok video senaryolarını bir araya getirecek ve sonra onları yeni bir Google doc’a ekleyecek ve gerçek çıktının ne olduğunu bana verecek. Ve çıktının doğru olan üretilen senaryoları içeren bir Google doc olacağını görebiliriz. Ve eğer Google Drive’ıma buraya gelirsem, bunun aslında burada yaratıldığını görebiliriz. Hala gidiyor

ve aslında senaryoları üretir, ancak bir kez yapılırsa, onları oraya koyacak. Zaten bunu yarattığı oldukça serin. Ve sonra gerçekten sevdiğim şeyin diğer kısmı bunun herhangi bir parçası için, aslında burada tıkılabilir ve aldığı tüm farklı sonuçları burada görebilirsiniz, sahip olduğu farklı kaynaklar. Ve herhangi bir zamanda bunlardan herhangi birine tıklasak, şu anda hangi görevin çalıştığını ve gerçekte bunun gerçekte nerede olduğunu görebiliriz. Örneğin, buraya tıklasak, bu bize bu doc ile bağlantı verir.

Bu daha önce nasıl buldum. Ve sonra şimdi bunun aslında yapıldığı, buraya gelebilir ve bunun neye benzediğini tam olarak görebiliriz. Biz buraya geliyoruz. Tüm bu farklı sahneleri görebiliriz. Bu görsele sahiptir. Bu metine sahiptir. Bu, sahip

bu farklı senaryoların hepsi için bunun yaptığı araştırmaya dayanarak ses. Şimdi gerçekten sevdiğim şey şu anda burada bir iş akışı olarak kurtarılıyor. Buraya gelebiliriz ve bunu yapmak istiyorsak yapabiliriz. Ve gerekirse, sadece buraya gelebilir ve bu hafif farklılıkları değiştirebiliriz ve aslında aynı kesin görevi tekrarlayacaktır. Örneğin, dört ila beş senaryo yerine 8 ila 10 senaryo yapmak istedim, bunu yapabiliriz. Eğer istersem

farklı Google Doc adı, buraya gelebiliriz ve bunu yapabiliriz. Ya da araştırma yapmak için farklı bir konu istiyorsam bunu yapabiliriz. Ve buraya gelebiliriz ve bunu sadece haftada bir veya aslında istediğimiz herhangi bir kadinde bir kez açık İngilizcede programlayabiliriz. Ve sonra buna ek olarak, yeniden deneme yapılandırmasını etkinleştirebiliriz. Eğer başarısız olursa, birkaç farklı kez yapacak olursa yeniden denemeyi başarabiliriz. Ve bu bunu yapar

bir kez bir iş akışı oluşturmak için inanılmaz derecede kolaydır, ancak o zaman her zaman farklı girdilerle tekrarlayabilir, ki bu inanılmaz derecede kullanışlıdır. Şimdi, bugün için kullanmaya başlayacağınız beş çılgın kullanım vakası göstermeden önce, bu aracı sevebileceğinizi hatırlatmak istedim. Şu anda kontrol etmenizi şiddetle öneririm. Bir sonraki kullanım durumu için, tamamen farklı bir şey yapacağız. Biz buraya gelecek ve bugün AI ajanları hakkında trendleri bulacağınızı söyleyeceğiz, Instagram için bir yazı hazırlıyoruz, bir görüntü oluşturabilir ve her şeyi konsept olarak tanıtacağız. Ve şimdi ben

onay gerektirmez. Ve bu sadece geçecek ve bunu yapmak istediğim her şeyi yapacak. Ve sonra yaptığım zaman bilmeme izin verecek. Şimdi bu geçiyor. Aslında burada iş akışı yarattı. Ve ben gidiyorum

devam etmesini söyleyin. Bu yüzden devam edeceğim. Ve sonra bu devam edecek ve bu aslında burada bu iş akışı planı üzerinde çalışacak. Şimdi, görebildiğimiz gibi, bu trendleri bulacak. Bu daha sonra bir yazı hazırlayacak. Bu bir yaratılacak

görüntü. Bu, tüm bunları konsepte dönüştürecek ve sonra bu Instagram hesabında yayınlayacak. Tamam, şimdi bu oldukça çok şey bitti. Bu sadece geçiyor ve aslında burada çıktıyı üretiyor. Ama size bu cuz’u tam anlamıyla göstermek istedim ve bunu Instagram’ıma gönderdim.

Bu fotoğrafı burada yaptı ve geçti ve aslında bu satırları yazdı ve burada hashtag ekledi. Ve bu otomatik olarak gerçekleşti. Hiçbir şey yapmak zorunda değildim. Bu devam etti ve bunu yaptı ve aynı zamanda tam olarak ne olduğunu ve burada tüm güncelleştirmeleri bana veriyor. Şimdi, tam olarak ne yaptığını, neden yaptığını görebiliyorum. Ve bu doğru

i̇şte tam anlamıyla sosyal medya içeriği yaptığınız otomatikleştirmek inanılmaz. Bir sonraki kullanım durumu sizi yürümek istediğim şey, bu yolu geçmek ve bugünden gelen tüm e-postaları ve Slack mesajlarını toplamak, onları özetlemek ve sonra bana Gmail’ime günlük kısa bir süre göndermek. Ve aslında bunu her gün olduğu için planlayabilirsiniz, bu yüzden hafta sonu veya gece ya da belki de tüm sabah toplantılara sahipken kaçırdığınız şeylerin kısa bir şekilde kısaltılırsınız. Bunu programlayabilirsiniz, böylece e-postanıza girmeden ve Slack’i kullanmanızdan önce, ne tür yangınlar veya hemen yanıt vermeniz gerektiğini zaten biliyorsunuz. Tamam, şimdi bu burada olduğu gibi gösteriyor, benim inbox’ıma gelebiliriz ve günlük brifingimi görebiliyoruz ve bunun devam ettiğini ve burada son mesajlarınızın ve e-postalarınızın özetini söyleyebiliriz. Bu

devam edin ve bana pickaxe, Riverside, Retail AI, Memories AI, basit metinleme ile ilgili bir sürü şeyi veriyor ve bana burada gerçekten serin şeyler bir demet veriyor. Buna ek olarak, bana finansal verdi ve bana kredi bilgileri verdi ve bana topluluk ve ağla ilgili şeyler verdi ve bana farklı güvenlik ya da güvenlik bir sürü anlattı. Şimdi, bu aslında nasıl göründüğünü değiştirmek ya da neyin odaklandığı şeyleri değiştirmek istiyorsam, tam anlamıyla buraya gelip bunu planladığımda ayarlardım ya da buraya gelebilirim ve plan hakkında şeyleri değiştirebilirim ve istediğim sonucu elde etmek için gerçekten bana gösteriyorum. PokeAI hakkında gerçekten sevdiğim şey, bu ne kadar özeldir ve aslında bu otomasyonlardan herhangi bir şey kodlamak zorunda kalmadan ne kadar hızlı çalışır, hatta gerçekten karmaşık bir şekilde bir sürü şeyi oluşturmak zorunda kalırım. Yani, bu noktada, senaryolar üretmek için bunu aldık ve sonra onları bir Google doc’a koyduk. Biz aldık

bu bizim için Instagram’da yayımlamak ve bu şeyleri bir kavramın içine koymak. Bunu günlük bir e-posta ve Slack brifing yapmak için aldık. Bunu yapmak istediğim bir sonraki şey araştırma yapmak ve piyasa verileri ile sekiz slayt sunumu yapmak ve Google Docs’ta bir sayfalık bir özet yazmak, çünkü iş için tüm zaman PowerPoint oluşturmak zorundayım ve bunu yapmak istemiyorum. Aslında, bu aracı otomatikleştirmek istiyorum. Şimdi, aslında geçti ve bunu yaptı. Google doc’ı yarattı.

Bu, burada bir parça farklı kaydıraklar üretti ve sonra bunun tam olarak ne olduğunu görebiliriz. Ve bunu düzenlemek istiyorsak, burada Pokey ile doğru bir şekilde düzenlemek için tıklayın. Ve geçebiliriz ve bunun neye benzediğini tam olarak görebiliriz. Tüm bu farklı kaydırakları görebiliriz. Ve her şeye yapmak istediğimiz herhangi bir değişiklik varsa, bunu doğrudan buradan yapabiliriz. Biz yapabiliriz

sadece burada ne istediğimizi söyleyin. Örneğin, rengini değiştirmek istiyorsak veya bir görüntüyü değiştirmek istiyorsak, sadece burada neyin değişeceğini ve bunu yapabileceksiniz. Ya da küçük bir şey olsaydı ve bunu doğrudan Google Slides içinde değiştirmek istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz. Şimdi, burada size göstermek istediğim son kullanım durumu, Amazon’daki en iyi satan ürünleri araştırmak ve görüntüler ve kopyalar da dahil olmak üzere ürün pazarlama materyallerini oluşturmak için NAS’da buraya geleceğim. Şimdi, yine, tam anlamıyla buraya geliyoruz, bunu yapmak için söyle. İşte bu

bu planı yaratacak ve sonra istediğimiz çıktıyı alacağız. Tamam, şimdi bunun yapıldığını görebiliyoruz, araştırma yaptı, çekici bir pazarlama kopyası yarattı ve bir sürü görüntü yaptı. Bu yüzden buraya gelebiliriz. Bunun Amazon’da elektronik altındaki en iyi satıcıları gittiğini ve araştırdığını görebiliriz. Tam olarak burada olduklarını görebiliriz. Sanırım bu

tüm Apple ve Amazon şeyleri olduğu komik. Ve sonra burada yapılan şey aslında burada oldukça serin olan bu farklı şeylerin her birini gösteren farklı promosyon görüntüsü elde edildi çünkü geçmişte sadece bu kopyayı yazmak ve şu anda AI bunu sizin için yapabilirdi. Şimdi bu videodan keyif aldıysanız, bu videoyu burada kontrol etmenizi öneririm, size sadece 15 dakikadan az bir sürede 50 milyon dolarlık bir uygulama klonlamak için kullandığım yepyeni bir AI aracı gösteriyor. Bu ilginç geliyor? Pekala, lütfen doğruyu kontrol edin

:video_camera: Watch on YouTube
:magnifying_glass_tilted_left: Keyword: automate work with AI