i̇nanmayacaksınız 23 yapay zeka araçları ücretsiz
Son sekiz ay boyunca mümkün olduğunca birçok AI aracı ile deney yapıyorum, her gün. Bu kanal için ama aynı zamanda bir takıntı çağırabilirsiniz. Tüm aletlerimi aldım ve her kullanım durumu için en iyi ücretsiz seçeneği daralttım ve aslında özgür demek istiyorum. Sadece gerçekten eğlenceli olan bir çiftle başlayalım, sonra daha pratik hale getireceğiz. Luma Laboratuvarları ile telefonunuzda bir video alabilir ve onu tam olarak interaktif olarak ayrıntılı bir 3D sahneye dönüştürebilirsiniz Neural Radiance Fields veya NeRFs’leri de gaussian splatting kullanan yeni bir özellik yayınladılar.
Ve bu terimlerin ikisini de bilmek zorunda değilsiniz. Etkileşimli sahnelerin küçük bir dosya büyüklüğü vardır, böylece onları herhangi bir yere gömebilir veya onları keşfetmek için bir arkadaşa gönderebilirsiniz. Bunu perakende, emlak, seyahat için sonsuz kullanımlar var, bunları tonlarca endüstride görmeye başlayacağız ama aynı zamanda yaratıcı kullanımlar için de en sevdiğim hatıralar için. Sadece telefonunuzdaki ücretsiz uygulamayı indirin, ilham için kontrol edebileceğiniz diğer kullanıcılardan yükler var. Bu bakış açısını yüklerken seviyorum.
Sonra sadece parmağınızı gezinmek için ekranda hareket edersiniz. Kendinizi oluşturmak için ya yeni bir yakalamaya başlayın ve ekranda adımları takip edin ya da uygulamanın dışında normal bir video alabilirsiniz. Sadece bir sahnenin etrafında yürümek ya da bir nesne yapıyorsanız, her biri farklı yüksekliklerden çok fazla çevre yaparsanız en iyi sonuçları elde edeceksiniz. Sadece yükleme ve açma izin. Tamamlandığında, sahneyi telefonunuzdan dolaşabilirsiniz veya bilgisayarınızın web versiyonuna gidebilirsiniz.
Anahtar çerçeveleri kullanarak özel videolar oluşturabilirsiniz, herhangi bir açıdan sahne boyunca kamera hareketini rehberlik edebilirsiniz. İşte Twitter’da Ruben Fro Unity’yi kullanarak gördüğüm gerçekten harika bir şey, bu yüzden bunları birçok farklı ihracat biçimi istiyorsanız oyun motorlarına aktarabilirsiniz. Üzerinde çalıştığım fikirlerden biri Google Earth Studio kullanıyor. Başka bir ücretsiz araç, Dünya’da herhangi bir yerde seçebilirsiniz ve konumlar arasında yakınlaşacaktır. Gerçekten hızlı veya iyi bir alan yapmak için başlangıçları var, tam olarak ne kadar hızlı hareket ettiğini ve aldığı açıları.
İçeri atlamak ve kullanmak için etrafta oynamak gerçekten eğlencelidir. Daha karmaşık kamera hareketleri istiyorsanız YouTube’da birçok öğretici var. Bu bir NeRF test etmek için iyi bir nokta gibi görünüyor Bu benim bu araçları birleştiren ilk testimdi, henüz aradığım sürecim yoktu ama bunun bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. Bunların her ikisi de kendi başlarına her biri ile karışıklık etmek için gerçekten eğlenceli araçlardır. Luma Labs, Genie adında daha yeni bir sürüme sahiptir. Bu bir metin-to-3D modeli
bu şu anda araştırma aşamasında özgür. Luma Discord sunucusunda Genie komutunu kullanarak bu Genie kanallarından herhangi birinde çalışır. Sadece hızlı bir şekilde ekleyin ve inanılmaz hızlı üretir ve metin-to-3D’nin en iyi versiyonu kaliteli ve zaman açısından rastladım. Bütün sahneleri bu şaşırtıcı görünen ile sarsıyor. Bunun ne kadar özgür olacağını bilmiyorum ama burada birkaç örnek var.
Müzik, görüntüler, video ve 3D için çok daha yaratıcı bir şeye gideceğim ama aynı zamanda verimlilik ve öğrenme araçlarına da gireceğim, böylece bunu birkaç için değiştirelim. Tüm zamanı kullandığım en sevdiğimlerden biri Perplexity. Bu iyi niyetli bir ChatGPT. Temel olarak herhangi bir şey sorabileceğiniz interaktif bir Arama Asistanı. Bu, web’i birden çok kaynak arasında kullanıyor ve neredeyse anında cevaplarla geri geliyor.
Hangi kaynakları kullandığınızı gösterir ve daha fazla okuma için makaleye tıklayabilirsiniz. Hemen cevap vermeye başlar ve bazen gerekliyse bir yanıtdaki 10 kaynak gibi silinecektir. Ve masaüstü versiyonunu kullanıyorsanız, resimleri de çekebilir. Ayrıca PDF’leri yükleyebilir ve onlar hakkında sorular sorabilirsiniz. Mobil uygulamayı çoğu kullanırım ve Google’ı sorgu tabanlı aramalar için çoğu zaman kullanarak buluyorum.
Bir pro versiyonu var ama ücretsiz versiyon büyük, ücretsiz plandan yükseltmeye hiç gerek hissetmedim. Ve sadece bunun gibi gerçekten sağlam özgür planları olan araçlardan bahsediyorum. Özellikle size ücretsiz planda ne kadar geldiğinin tam resmini vermek için mevcut yükseltmeleri ödediğinde bahsetmek istiyorum, bu şekilde zamanınızı sadece sizin için ne talep ettiğinizi ödemek zorunda kalmayacaksınız. SciSpace, bulmak, öğrenmek ve herhangi bir araştırma makalesi anlamak için en kolay yoldur, bu yüzden Perplexity’ye benzer ama bu sadece sansür araştırma kağıtları, web siteleri veya genel internet değil. Bu yüzden öğrenciler veya araştırmacılar olan insanlara yöneliktir, ancak araştırma destekli cevaplar isteyen bilim alanında sorular olan herkes için harika.
Herhangi bir soruyu sorun ve en üstteki beş makaleden bahsedeceksiniz, kağıtı okumak ve sonra aşağıda daha alakalı kağıtlar. Ayrıca aldığınız cevaplar hakkında copilot ile sohbet edebilirsiniz. Başka bir serin özellik, herhangi bir kağıda PDF yükleyebilir ve bir özet alabilirsiniz ve kağıtla ilgili sorular sorabilirsiniz. Arama yaparken tüm bu özellikleri kullanmak için Chrome uzantısını da ekleyebilirsin. Online bir kağıt okuyorsanız, karmaşık dili basitleştirmek için sorabilirsiniz, soruları açıklayın, ne anlama geldiğini bulmak için matematik denklemleri veya masaları, gerçek zamanlı cevaplar almak için gerçekten güçlü bir araştırma aracı.
Tüm bunlar tamamen ücretsizdir, ödediği yazı için bazı ek özellikler vardır. İşte bu alanda perplexiteye benzer bir şey var, ancak Google’a doğru inşa edilmiş, yeni Arama Generative Experience, bu da sadece metin görüntüsü için yeteneği var Bu, aramada AI’yı kullanmak için çevirebileceğiniz deneysel bir özelliktir. Aramanızın üst kısmında açılır ve tarafta kaynaklarla bazı cevapların bir özetini verir. Daha fazla okumak ve takip soruları sormak için genişletebilirsiniz. Birçok durumda gerçekten yararlı olabilir, bu yüzden her zaman geri döndüm.
Bunu laboratuarlara kadar kurmak için.google.com Click başladıktan sonra onu değiştirdi. Burada kodlama için bazı ek seçenekler var ve AI eklemek için. Ve AI’yı üstteki beaker ile herhangi bir zamanda geri döndürebilirsiniz.
Ayrıca görüntüler üretme yeteneğine çok yakın zamanda eklendi. Sadece arama çubuğunda ne üretmek istediğinizi yazın. Buradan bir takip isteyebilirsiniz ve sonra içinde üretmek için güzel bir alana sahip olacaksınız. Beğendiğiniz bir şeye sahip olana kadar şeyleri değiştirmek için takip edenleri ekleyebilirsiniz. Aslında bunu gitarla sevdim. Click export and and
yeni bir çalışma alanına girmek için indirmek veya vurmak Daha iyi bir hızlı yazmanıza yardımcı olmak için bir düğme var, bunu denemek için verelim. Bazen tüm görüntüleri yaratmayacağım, sadece kendini sansürlediğini düşünüyorum, ancak bu sağlam. Çeşitli şeylerde daha iyi bir iş yapan görüntü jeneratörleri için daha fazla metin var, bunları biraz daha sonra öreceğim. Şimdi bu videoyu mümkün olduğunca çok bilgi ile toplamak istedim ve bu bugün sponsor, Skillshare tarafından mümkün. Bu kanala başlamadan önce video düzenlemede daha iyi olmak istedim, temelleri biliyordum ama gerçekten geliştirmek istedim, böylece Skillshare’a gittim.
Bu, Phil Ebiner tarafından izlediğim ders, harikaydı. Bu derste ilk birkaç videomu bu kanalda yapmak için öğrendiğim şeyi kullandım. Tabii o zamandan beri daha fazlasını öğrendim ve her zaman daha iyi olmaya çalışıyorum, ama bu kurs son derece yararlıydı. Ve bu kanal 8 ay içinde 0 ila 100.000 aboneye kadar büyüdü, bu yüzden kötü değil. Ve her türlü şey için yıllar boyunca Skillshare kullandım: fotoğrafçılık, Photoshop, resimler, birçok yaratıcı ders, aynı zamanda bir süre geri kodlamak için de aldım.
Ve girişimcilik, sosyal medya, pazarlama, verimlilik ve diğer niş konuların yanı sıra geniş bir yelpazesi var. Dürüst olmak gerekirse, birçok ders alıyorum. Her hafta yeni becerileri öğrenmeye karar verdim. Bu, birçok kaynak içerir, elbette, ancak ana olanlardan biri Skillshare. Öğrenmeyi aldıkları yaklaşımla seviyorum. Her ders bir şeye sahiptir
paylaşabileceğiniz ve geri bildirim alabileceğiniz bir proje ile hareket edilebilir. Skillshare’dan çok şey aldım, bu yüzden bir video sponsoruyla ilgili geldiğinde kolay bir seçimdi. Ve bağlantımı kullanmak için ilk 500 kişi ilk Skillshare üyeliğini ücretsiz alacak. İlk aydaki tüm dersleri, platformu beğendiğinizden emin olmak için izleyebilirsiniz. Bu videoyu sponsor etmek ve bu kanalı yaratmama yardımcı olmak için size teşekkür ederim.
Şimdi bazı müzik aletlerine geçelim. Bu bir sonraki gerçekten eğlenceli ve nazik bir gülünç olabilir. Suno olarak adlandırılır ve size sadece bir konu yazmaktan araçlar ve seslerle bir şarkı üretebilir. Discord içinde işletiliyor, böylece diğer tüm bağlantıların altındaki Discord sunucusuna bağlantım olacak. chirp beta kanallarından birine gidin, chirp komutunu kullanın ve ya kendi şarkınızı gönderin ya da bir konu yazın ve ChatGPT’nin sizin için sözleri yaz.
Tüm zamanların en büyük filmi yapalım. Big Lebowski Sonra bir tür türü yazabilirsiniz. Eğer bunu rastgele olarak bırakırsanız, sözlerin temelinde seçilir. Bluegrass iyi bir uyum gibi görünüyor. Ve hepsi bunun için. Kur’an-ı Kerim
ve koro hemen geri gelecek. Çiçerdi. O zaman genellikle sadece başka bir dakika ya da bu yüzden ve 40 saniyeye kadar iki farklı seçenekle geri gelecek, her biri bunu bir dinleme verelim [Müzik] Bir bowling topları dünyasında ve Weed, The Dude’yi gerçekten de çağıran bir adam var [Müzik] onun robe ve Beyaz Rus el altında, kendi başına yaşayan arazide [Müzik] O Big Lebowski, bu onun adı Bu oldukça sağlam, özellikle girdiğim her şeyi düşünmek birkaç kelimeydi. Ve istiyorsanız devam etmek için bir seçenek var. Başka bir eğlence, popüler bir şarkıdan kelimeler kullanmak ve onu nasıl yorumladığını görmek. Ben olacağım
mor Haze’yi rastgele bir türle deneyin. [Müzik] Mor bütün beynimde, son zamanlardaki şeyler aynı gibi görünmüyor [Müzik] komik davranıyor ama neden beni tanımıyorum, göğü öpüyorum [Müzik] Etrafınızdaki Mor fındık, yukarı ya da aşağı geliyorsam bilmiyorum [Müzik] Mutluyum ya da ne olursa olsun, o kız bana bir büyü koydu, aslında ne kadar iyi olduğunu deli. Bunu gelecekteki bir proje için devam edeceğim. Başlangıçta bu bölümü% 100 özgür ve sınırsızken senaryoladım, ancak şimdi serbest plan altında günde beş tane chirp aldığınızı değiştirdiler. İsteseydiniz ücretli bir seçenek var, ama bu çoğunlukla eğlenceli için kullandığım hızlı bir araçtır, böylece ücretsiz plan bol oldu.
Bir sonraki aynı alanda ama tamamen ücretsiz ve açık kaynak. Meta tarafından serbest bırakıldı MüzikGen. Müzik tonlarca farklı türlerin altında gerçekten iyi üretiyor, ancak bu sefer ses yok. Bunu kullanmak için birkaç yol var, ilk biri Waveformer adında daha iyi bir arayüz inşa etti. Sadece müziğinizin ses göstermesini istediğiniz her şeye hızlı bir şekilde girin: tür, enstrümanlar, tempo, his.
Gönderin ve üretmesine izin verin. Bir dakika veya iki sonra genellikle harika bir seslendirme şarkısı ile geri gelir. Bunu takip etmek için bir giriş Melody verebileceğiniz başka bir özellik var ama bunu Waveformer’e eklemediler, bu yüzden bunu kullanmak istiyorsanız, Hugging Face’de uzaya gitmeniz gerekir. İçinde bir melodi olan bir dosyayı yükleyin, X Files temasının eski referansını kullanacağım Yani istediğiniz müziği tarif edersiniz, sonra açıklamayı ve bir şarkı oluşturmak için melodiyi kullanırsınız. Ne aldığımızı görelim.
Suno ile bir araya gelen ve hızla ilerleyen diğer teknolojilerin bazı etkilerini düşündüğümde, insanların yakında AI tarafından üretilen müzik dinlemeye başlamasıyla şaşırmayacağım. Bu son müzik, Lupe Fiasco ile işbirliği içinde Google tarafından geliştirilen gerçekten harika bir araçtır. lyric yazılarına yardım ediyorlar, ancak sanatçının gerçekten süreçte katıldığı bir işbirliği içinde. Hepsi özgür ve gerçekten etrafta atlamak ve karmaşak kolay. Bunu çok severim.
İşte promo videolarından bir klip Bu ısırık büyüklüğünde AI aracı, herhangi bir kelimeyi giriş olarak alabilir, Lupe’nin yaptığı gibi tüm bu farklı olasılıklara yol açar ve bu dokuz kişiyi de inşa ettiğimiz bir araçtır. Bu araçlar, simileler yaratırlar, acronyms yaratırlar, kelimeler oluştururlar, metin ve dil ile ilgili tüm farklı tür olasılıkların tamamını daha görsel tarafta oluştururlar. Muhtemelen bir görüntüyü animate için en kolay yolu LeiaPix Go ile dönüştürmek için.leiapix.com tıklama yükleme ve bunun gibi kolay, immersive derinlik animasyonunuz var.
Animasyon döngüsünün ne kadar uzun olduğunu değiştirmek için kaydırıcılar var ve bu şekilde animates, ayrıca daha özel hale alabileceğiniz gelişmiş bir editör var. Sonra sadece ihracat formatını seçin. Bu süper kolay ama bu bakış açısını seviyorum [Müzik] Katıldığınızda 60 kredi alırsınız, ancak tam çözünürlükte 20 kredi ihraç etmek için, bu yüzden gerçekten sadece üç kullanım. 60 krediyi neden adlandırdıkları konusunda hiçbir fikrim yok, ancak ekledim çünkü 720p’te sınırsız serbest ihracat elde ediyorsunuz, bu hala oldukça yüksek kalitede. Ayrıca, bir sonraki aracımızda kullanabileceğimiz ücretsiz derinlik haritalarını ihraç edebilirsiniz, Insta3D Bu, Ilumine AI’nın LeiaPix gibi bir çeşididir, ancak daha fazla immersive yapar. Bu ev ekranı, altta test edebileceğiniz bazı örnekler var.
Bu bir parça gerçekten serin görünüyor ve size burada neyin iyi çalıştığını iyi bir fikir veriyor. O zaman burada kendi imajınızı yükleyebilirsiniz. Bir derinlik haritası yüklemeniz gerektiğini yaptıktan sonra, bu yüzden LeiaPix’e geri dönün, fotoğrafınızı yükleyin, sonra ihracat derinlik haritasını açın. Şimdi bunu Insta3D’de yükleyin ve gitmek iyi. Sahnenin her yerinde hareket edebilirsiniz.
Etrafında karışıklık için alttaki bazı farklı etkilere sahiptir. Bazı görüntüler türleri bunun için gerçekten iyi çalışır ve bunlardan herhangi biri onlara çok yaklaştığınızda biraz wonky almaya başlar, ancak bunu 2D görüntüden kolayca üretebileceğiniz şaşırtıcıdır. [Müzik] Bu bir Meta’dan araştırma, eğlenceli ve gerçekten kullanımı kolaydır. Bu, çocuk çizimleri için tasarlanmıştır, ancak istediğiniz herhangi bir karakter yükleyebilirsiniz. Sadece her bir ayrı uzuv ile beyaz bir arka planda olması ve görünür Click yükleme fotoğrafı ile birlikte, aynı zamanda tam karakteri yakalamazsa çerçeveyi burada ayarlaması gerekir.
Bir sonraki sayfada, herhangi bir sorun varsa maskeyi düzeltebilirsiniz, sonra her bir eklemi bulabilirsiniz, o zaman onun şeyi yapalım ve seçim yapmak için farklı animasyonlar bir parçamız var. Yine, animate çocukların çizimleri için yapılır, bu yüzden animasyonların çoğu oldukça aptalca, ancak etrafta karışıklık etmek eğlencelidir. Arkayı kilitleyebilir ve başka bir görüntü üzerinde oynamasına izin verebilirsin, aynı zamanda gerçek bir insanı yükleseniz tamamen gülünç görünüyor [Müzik] Pika Laboratuvarlarında şaşırtıcı ve kesinlikle inanılmaz ki, hala% 100 ücretsiz. Bir noktada ücretli bir modele taşınacaklarından eminim ama aylarca özgür ve hala şu anda. Hepsi de Discord içinde. Yapabilirsiniz
bunu kendi kanallarında çalıştırın ya da özel olarak Pika bot’a kadar üretmek için, bu üye listesine bakın, o zaman botu doğru tıkla ve mesajı vur. Şimdi, oluşturmak istediğiniz zaman botu DM edebileceksiniz. Form komutunu kullanın ve metin-to-video için sadece ani yazın. Eğer istersen çerçeve oranı için bir parametre var - fps ve 8 ile 24 arasında bir sayı, o zaman yön oranı -ark Bu harika görünüyor ama hiç metin-to-video kullanmıyorum, görüntü-to-video gerçekten güçlü olduğu yerdir. Tekrar oluşturma komutunu kullanacağım, o zaman resimde olmak istediğim şeyleri yazın, o zaman capybara’yı Google SGE ile ürettiğim gitar çalacağım ve başka bir parametrenin kısa sürede olduğu gibi kamera hareketidir -camera o zaman görüntüyü eklemek için bir araya gelmeye çalışacağım Bu harika görünüyor. Bu yüzden içeri girebilirsiniz
gerçekten sağlam görüntüler ilk önce Pika’yı onları bir araya getirmek için ve olasılıklar sonsuz CapCut’un sihirli aletler sekmesi altında beta’da bulunan tüm bir AI aracı vardır. Burada birçok farklı araç var, birçok başka platformda bulunabilir, ancak vurgulamak istediğim kişi bu video upscaler. Pika’dan videolar için mükemmel olan 2x tarafından geniş çaplı videolar 720p’te ve bu onları 1080p’e dönüştürecektir. Bunu son zamanlarda kullanmaya başladım ve bu ya da diğer araçların ücretsiz kullanımlarından bahsetmedim. Yani şu anda bu, onların harika video araçları olduğunu bulabileceğim en iyi ücretsiz video, ancak bir görüntü ile başlamanız gereken zamanın çoğu. Ve atmadan önce
görüntü jeneratörleri; sahip olabileceğiniz herhangi bir görüntü için yararlı olan bir şey, ai veya aksi takdirde, yukarı ve restorasyon. Karşılaştığım ölçekleyicilerin çoğu sınırlı kullanımlara sahip, ancak tamamen özgür ve sınırsız olan iki tane var. Requ has a full suite of image Rest and upscalers, upscaling Super Decision. Farklı ihtiyaçlar için bir sürü model bulacaksınız, bazıları kararları 4x bulabilir, bazıları bunu çözemez ve düzeltecektir, diğerleri biraz detay ekleyecektir. İhtiyaçlarınız için birini seçin ve onu çalıştırın.
Regre’de kullandığım diğer seçenek, görüntü restorasyonu Eski fotoğraflara dokunmak için burada serin olan bir ton var, siyah ve beyaz fotoğrafları renklendirmek, gece geliştirme ya da en akıl yürütmeyi bulduğum şey: de-blurring [Müzik] Replicatescaling için harika, ancak kendi bilgisayarınızda çalıştırabileceğiniz bir şey istiyorsanız, Upscayl gidip bir y .org ile büyülemek için bir yoldur. Ücretsiz, indirebileceğiniz açık kaynak yazılımı. Farklı yukarılardan seçim yapmak için birçok seçeneği vardır. Çoğu zaman bu gerçek esran 4X’i severim, istiyorsanız bunu 16x’a kadar ölçekleyebilirsiniz. Ayrıca dijital sanat modeli gibiyim
bazı karikatürler veya vektör sanat stilleri için, bu biraz pürüzsüz. Düzenli olarak geniş çaplı görüntülere ihtiyaç duyuyorsanız, bunu çok tavsiye ederim ve bu AI sanat jeneratörlerinden çıkan birçok görüntüye ihtiyaç duyuyor. Şimdi listedeki serin bu isim için: Illusion Diffüzyon Bunu kullanmak için harika yollar var. Bu gerçekten serin QR kodlarını görmek için eğitilmişti, sonra Bay Ugleh bu spiraller ve diğer illüzyonlar için bu iş akışını ortaya çıkardı. Bu bakışı seviyorum, bana hatırlatıyor…
bunlar, Octavio Ocampo Evet, bu stili seviyorum. Eğlenceli bir ton ve hepsini ücretsiz yapabilirsiniz. Burada kullanmak için bazı örnekler var. spirali çok severim. Hayal gücü, spiralin görüntüyü ne kadar etkileyeceğidir, .8 ve 1.2 arasında iyi bir şeydir
başlangıç noktası. Ne için gittiğinize bağlıdır ve bazı deney alabilir. Tipi in your quick then click run. Zaman çerçeveleri günün zamanında değişebilir, genellikle benim için yaklaşık 30 saniye veya daha az, ancak zirve saatlerinde çok daha uzun olabilir. Ve bu harika görünüyor.
Şaşkın gücü, bu nasıl ortaya çıktığı konusunda en büyük etkiye sahiptir, bu genellikle bunları iyi yaparken ayarlıyorum. Ayrıca onu daha da ayarlamak için etrafında karışıklık yapabileceğiniz bazı gelişmiş seçenekler var, ancak burada aynı hızlı koşmak ama sadece illüzyon gücünü değiştiriyor. Kendinizi yükleyebileceğiniz görüntüleri kullanmak yerine ve olasılıklar sonsuzdur. Bir çift ortak metin, diğer serin desenler, logolar ve yüzler ve bunların çoğunuz bunu iyi bir şekilde takip etmek için aşağı ya da ezilmeniz gerekir. Bunu herkes Reddit’te Herolias olan biri, bunu asla Gonna Give You Up’in her çerçevesi için 14 saat harcadılar.
Herhangi bir noktada duraklarsınız ve normal bir manzara daha sonra oyuna çarptınız ve Rick-Rolled yapılabilecek çok şey var, daha kolay bir tane logo kullanarak bir marka promo video oluşturmak. YouTube logosunu yapacağım. Sonra bir uyarı ekleyin. Bu harika görünüyor. Bunu farklı hızlılar ve bom [Müzik] ile şimdi görüntü jeneratörlerine metin için yaptım.
Orada bir ton seçenek var, her biri pros ve eksileri var. İlk üçü oldukça basit ve kullanımı kolaydır, sonuncusu en çok özelliklerle en çok yönlüdür, böylece derinlikte daha fazla gideceğim. Ideogram ile başlayacağız. Bu üst sekmeye tıklayınsam, neyin iyi ve nerede mücadele edebileceğini görmeye başlayacaksınız. Metin tabanlı tasarımlar, logolar ve resimler ile harika. Bu iyi olmayacak çünkü
fotoğraf realizmi gibi şeyler için diğerleri ya da istediğiniz şeyle gerçekten özelleşiyor. Hızlıca yazdığınız zaman, bir parça farklı stil ile pop olacak, istiyorsanız birini seçebilirsiniz ya da sadece hızlı ile yönlendirebilirsiniz. Sonra seçim yapmak ve üretmek için bir çift yön oranı var. Dört seçenekle geri geliyor, eğer çalışmak istiyorsanız, remix’e tıklayabilirsiniz ve benzer dört tane daha üreteceksiniz. Bunu istediğiniz bir şeye sahip olana kadar istediğiniz kadar birçok kez yapabilirsiniz.
[Müzik] Dalle3 sadece ChatGPT’de Pro kullanıcılarına gönderildi, böylece ChatGPT Pro’ya sahipseniz bunu kullanabilirsiniz. Değilse, Bing Image Creator’da ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Sadece hızlı ve hit oluşturmanızı yazın. Metin ile iyi bir iş yapar, en iyi kısmı bu hızlı bir anlayıştır. İstediğiniz şeyle gerçekten özel olabilirsiniz ve onu tırnaklar.
Bir hesap yaratırken 25 ücretsiz kredi alırsınız ve sonra her hafta artan artışlarınız [Müzik] Ve şimdi görüntü bölümü için metinde olduğumuza göre sadece Google SGE hızlıl’i yeniden ziyaret edeceğim, bu tam olarak burada birkaç örnek [Müzik] Stable Diffüzyon açık kaynak ve şaşırtıcı. Onu yerel olarak yükleyebileceğiniz ve tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz bir bilgisayar varsa, ancak bu bazı teknik adımları içerir ve yeni başlayanlar değildir. Diğer platformlar, Stable Diffüzyon kullanan üstte inşa edildi ve kullanmak için çok daha kolay hale geldi. Çoğu için ücretsiz planlar çok sınırlıdır, ancak bir ton özellikleri ile son derece çok yönlü bir platform var ve ücretsiz plan size günde 500 Nesil veriyor. Oyun alanı AI olarak adlandırılır.
Etrafında hareket etmek ve yaratmak için tam bir çalışma alanınız olan bir tuval tabanlı platformdur. İlk başta korkutucu görünüyor, ama gerçekten güçlü. Bunlar sadece bugün ücretsiz plan altında. tuvalde bulunduğunuzda köşeleri boyut ve yön oranını değiştirmek için sürükleyebilirsiniz, çerçeve altında hızlı bir şekilde yazabilirsiniz: antropomorphic kurbağa doğru bir şekilde banjo çalabileceğiniz bazı seçeneklerdir, bunu sadece bir seferde dört nesil için kullanacağım. Solda, görüntüye başvurmak için stili seçebiliriz, büyük bir etkiye sahiptir. Bu Bu Bu Bu
tüm çalışma alanı temelde sadece farklı stilleri test ediyordum, onları ikinci olarak demolayacağım. Hit üretmek ve oldukça hızlı gidiyor. Ve bunların her biri şaşırtıcı görünüyor [Müzik] Diyelim ki bu kompozisyonu severim ama bazı varyasyonlar istiyorum, görüntü görüntü görüntü düğmesi bunu referans görüntüsü olarak kullanacağım, o zaman burada gücü ayarlayabilirim. Hızlı veya stili de ayarlayabilirsiniz şimdi seçim yapmak için dört tane daha aldım. İşte Haze tarzı ile hepsi aynı hızlı [Müzik] kullanarak en sevdiğim stillerden bazılarıydı. Bu yüzden bazı serin görüntüler aldık ama yapabileceğimiz çok daha fazlası var. Up here was with the Neon Mecha
stil, bunlar harika çıktı, böylece bir demet yaptım. Ayrıca antropomorphic kurbağası bir fiddle oynadı. Gerçekten manzara için hızlı olmadım, ama bu iki benzer görünüyordu ve onları birleştirmek istiyorum. Üretim kutusunu boşlukta taşıyabilir ve üretebilirim. Bu onları iyi bir araya getirdi ama burada bu garip robot görünümlü şey var. Endişe yok, sadece silmeyi kullanacağım.
Bu mükemmel görünmüyor, ama yine de bir şarkıcıya getireceğim. Bu iyi görünmeli, ama arka planı kaldırmam gerekiyor, bu yüzden arka planı kaldırmalıyım. Sonra onu buraya sürükleyeceğim ve güzel görüneceğim, alttan ekin ve orada. Bu hızlı ve kolay bir kompozit atış. Bu yüzden tüm şeyi daha sonra kopyalayıp yapıştıracağım, şimdi ihracat yapabileceğim bir görüntü Burada tonlar ve diğer özelliklerin tonları var. Öğrenmek istiyorsanız,
gerçekten iyi bir kaynak onların YouTube kanalıdır. Şimdi bu resmi aldım, Pika ile nasıl canlandırıldığını görelim. Bu kötü değil, ama bence var
Watch on YouTube
Keyword: best free AI tools